Navigation Bar

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3142
    MajSei
    Member

    We have seemed to remove all roles, users, and group access permissions from the CAM module but the navigation bar still shows “CAM Reports” as well as the “Configuration $ Asset” field. Also, when right clicking on the Configuration & Asset navigation bar item the “delete” option is greyed out. Any suggestions would be greatly appreciated.

    #3143
    Stefan Reichelt
    Participant

    Just a question to be sure:
    Did you take away the rights in EM->System Master Data->Menus->NavigationBar->Asset?
    Normally, you should be also able to remove the whole node there, in case you don’t want to use the module at all.

    #3144
    MajSei
    Member

    Thank you for the fast reply. We want to use the CAM module for sure, but dont want it to be visible to the average everyday user.

    #3145
    Stefan Reichelt
    Participant

    Sure, this is what we also do. We have a separate role for CAM rights. And you removed the user rights from the NavigationBar nodes as described above, too?
    If you removed it there, two things could have an influence:
    – Any cache like Client/ClickOnce or even the Server cache. Sometimes it takes a while until new rights come into effect.
    – Inherited rights. You should have a look at one example user and check the assigned user group(s) + the groups above it. Maybe some right is inherited from parent to child anywhere.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.